Jahelná kaše

Ingredience

  • Jáhly 50g
  • Mléko 200 ml
  • Voda dle potřeby
  • Skořice
  • Čekankový sirup
  • Směs semínek
  • Sušená aronie

Úvod

Věděli jste, že jáhly byly ve středověku drahé a vařily se jako sváteční jídlo? Vy si teď však můžete udělat zdravou kaši za pár korun.

Postup

Jáhly spaříme 2-3x vařící vodou. Jáhly vaříme v mléku do měkka. Na talířku ochutíme skořicí, čekankovým sirupem a můžeme posypat mletým semínkem a sušenou aronií.

Další články

Těchto 10 chyb dělají lidé při hubnutí nejčastěji

Těchto 10 chyb dělají lidé při hubnutí nejčastěji

Už jste se pustili do novoročního hubnutí? Dávejte si pozor, jak nabraná kila shazujete. Může se stát, že děláte tyto…

Číst víc

Jak přes Vánoce nepřibrat? Berličku nabízí i lékaři

Jak přes Vánoce nepřibrat? Berličku nabízí i lékaři

Všudypřítomné cukroví, smažení kapři, řízky, majonézové saláty a další dobroty každoročně už dopředu děsí mnoho lidí, kteří bojují s nadváhou nebo…

Číst víc

Jahelná kaše

Jahelná kaše

Věděli jste, že jáhly byly ve středověku drahé a vařily se jako sváteční jídlo? Vy si teď však můžete udělat…

Číst víc

Taky chcete zhubnout?

Lidé, kteří se zapojili do projektu Nebudu obézní, se rozhodli se svojí váhou něco dělat. Nebáli se navštívit lékaře a začali víc řešit pohyb a stravu. Uvědomili si, že existují lidé, kteří jim dokáží pomoci. Zkuste to také.

Najít odborníka